ANKARA / ÇANKAYA - Çankaya Anadolu Lisesi

May

9-10-11. sınıflar arasında düzenlenen bilgi yarışmaları düzenlenmiştir. 9. sınıflarda 9-B sınıfı (Enes Güngörmez-Alpaslan Doğan-Nisa Öztürk), 10. sınıflarda 10-C  (Ela Emirmahmutoğlu, Zeynep Mina Adak, Yusuf Küçük), 11. Sınıflarda 11-I(Elanur Gaznepoğlu, Elif Su Güzel, Cem Ali Ateş) birinci olmuşlardır. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı okulumuzda yapılan törenle kutlandı

Ara

Bugün 27 Aralık 1919 Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün Ankara'ya Gelişinin 100. Yıldönümü. Milli mücadelemiz ve Türk istikbali için büyük önem ifade eden, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Ankara'ya gelişinin 100. yıl dönümünü kutluyor ve saygıyla anıyoruz.

Ara

Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ayhan Işık bugün 22.12.2022 tarihinde okulumuzu ziyaret ettiler.

Ara

Aralık ayı kök değer konumuz olan DOSTLUK'la ilgili etkinliklermiz yapılmaktadır.

Ara

Okulumuz öğrencisi Elifsu AYDOĞAN Ankara teakwando dalinda Gençler-A(kız) kategorisinde Ankara 2. si olmuştur.

Ara

Okul Yürütme Kurulu  toplantısı Okul Müdür Yardımcımız Soner Oflaz başkanlığında 6/12/2022 tarihinde saat 10:00 da toplanmıştır.

Ara

Değerler eğitimi kapsamında " Kök Değerler Eğitimi Yürütme Kurulu"  Okul Müdürümüz Gülten Aspir başkanlığında toplandı. Çalışmalar planlandı.

Kas

Biyoloji öğretmenimiz Cevriye Doğan Tarafından 9. sınıf öğrencilerine "Okulda Hijyen" semineri  verilmiştir. Bu seminer için Sağlık ve Temizlik Kulübümüze teşekkür ederiz.

Kas

2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı 10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni, okul bahçesinde yapıldı. Bu önemli günde Atam'ızı saygı ve özlemle andık.

Eyl

2022-2023 Eğitim öğretim yılının ilk zili çaldı. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimize öncelikle sağlık dolu , başarılı bir yıl diliyoruz.

May

Okulumuzda Diyabet Nedir?Turleri be tedavi ile ilgili seminer toplam 205 öğrenciye seminer verildi

May

18 Mayıs Çarşamba Günü Okul Bahar Şenliği ve Mezuniyet Törenimiz gerçekleştirilmiştir.

Eyl