ANKARA / ÇANKAYA - Çankaya Anadolu Lisesi

Kas

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 85. yıl dönümü kapsamında düzenlenen 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Programı okul bahçemizde öğretmen ve öğrencilerimizin hazırladığı programla geçekleştirilmiştir.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı büyük bir çoşku ile kutladık. Türk Milletine Cumhuriyeti hediye eden başta GAZİ MUSTAFA ATATÜRK ve silah arkadaşlarına teşekkürü borç biliriz.

Ekm

Cumhuriyet Bayramımızın 100. yılı kutlamaları için Soner Arıca kendi bestelediği marşı okul koromuz ve öğrencilerimizle hep birlikte seslendirdiler.

Ekm

Okulumuz Gezi ve Inceleme kulübünün düzenlemiş olduğu Kapadokya gezisi gerceklestirildi.Geziye öğretmenlerimiz  Nevim HIZ ,Rahile BAŞOĞLU' ,Ata IŞIK  baskanlik etti.

Ekm

18 Ekim 2023 tarihinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü okullar arası judo musabakalarında 48 kiloda Eda Denız  Yıldırım 48 kıloda 2.oldu

Ekm

Okulumuzun 1985 yılında kuruluş amacı olan Almanya'dan kesin dönüş yapmış işçi çocuklarının Türk Eğitim Sistemine ve Türk Kültürüne entegrasyonunu sağlamak olan zamanında Almanya Büyükelçiliği tarafından desteklenen okulumuz yeniden Almanya Büyükelçiği ile işbirliği içerisine girmiş olup eğitim temsilcisi sayın  Christiane Heeb okulumuzu ziyaret edip bundan sonraki süreçte işbirliği içerisinde eğitim öğretim öğretim faaliyetlerine destek olacaklarını belirttiler.

Ekm

Erasmusdays kapsamında Gazi Üniversitesi öğretim görevlisi Dr. Tayfun Fındık tarafından konferans salonumuzda 9. ve 10. sınıf öğrencilerimize Erasmus programları hakkında bilgilendirme toplantısı yapılmıştır.

Ekm

13 Ekim Ankara'nın Başkent oluşu etkinliğimiz okul Konferans salonunda yapıldı. Etkinliğimiz Biyoloji Zümresi tarafından planlanmıştır. Görev alan öğrencilemize teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuz Sağlık Temizlik Beslenme Yeşilay Kulübü ve Psikolojik Danışma Servisi işbiirliği ile "Sağlıklı Yaşam" çalışmaları kapsamında öğrencilerimize yönelik olarak "Okulda Hıjyen" konulu bilgilendirme çalışması gerçekleştirildi.

Eyl

M.E.B Açık Liseye geçiş şartlarını belirledi.

Eyl

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından okulumuz öğretmenlerine yönelik “Eğitim Ortamlarında Dijitallleşmenin Sosyal ve Psikolojik Etkileri” konulu seminer çalışması gerçekleştirildi.

Eyl

Okulumuza yeni başlayan öğrencilerimiz, oryantasyon çalışmaları kapsamında Okul Müdürü Ferhat DOMA’yı ziyaret etti.

Eyl

Okul zümre başkanları toplantısı Okul Müdrümüz Ferhat DOMA katılımıyla Müdür odasında yapılmıştır.

Ağu

Okul müdürümüz Ferhat DOMA yeni görevine başlamıştır.Eski okul müdürü Gülten ASPİR'den devir teslim işlemleri yapılmıştır. Sayın Gülten ASPİR müdürümüze bütün emekleri için çok teşekkür ederiz. Yeni görevinde başarılar dileriz.