Çankaya Anadolu Lisesi

Telefon : (312) 434 19 66
Belgegeçer : (312) 434 19 67
WEB https://cankayaanadolulisesi.meb.k12.tr
Adres : Göktürk Mahallesi Bağlar Caddesi 115.Cadde No15 Seyranbağları Çankaya / ANKARA TÜRKİYE
VİZYON : Çankaya Anadolu Lisesi´ni Ankara´nın nitelikli eğitim veren Anadolu Liselerinden biri haline getirmek.
MİSYON : Çağdaş, Atatürk İlke ve Devrimlerine bağlı, vatanını ve ulusunu seven, insani değerlere sahip, ilerici, sürekli kendini yenileyerek gelişmeleri takip eden, Türkçe’ye ve yabancı dillere hakim, özgüveni yüksek, kendini gerçekleştirmiş bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR : ÇANKAYA ANADOLU LİSESİ YKS SONUÇLARI Başvuran Öğrenci : YGS Başarı : LYS Yerleşen Öğrenci : Yerleşemeyen Öğrenci : Genel Başarı :

Öğretim Şekli :Normal Eiğitim
Yabancı Dil : İngilizce Almanca
Servis :
Ulaşım : Ulus-Seyranbağları dolmuşu ve belediye otobüsü hemen yakınındaki bağlar caddesinden geçer. Okulumuzun durağa uzaklığı yaklaşık 100m.
Yerleşim Yeri : Adres:Çankaya Anadolu Lisesi Göktürk Mahallesi Bağlar Caddesi 115.Cadde No:15 Seyranbağları Çankaya / ANKARA TÜRKİYE Telefon:90 (312) 434 19 66 Fax:90 (312) 434 19 67
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Bakanlıkların bulunduğu Kızılay´a 1,5 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Kız voleybol takımı, erkek futsal takımı, erkek masa tenisi takımı, satranç takımı faaliyet göstermektedir. Bir çok alanda başarılarımız mevcuttur.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :